Pages

27. mai 2014

Kapp Verde - En fantastisk tur

Den 26 April var endelig dagen kommet for en fisketur av de sjeldne...
Sammen med Johnny Braata, Tom Høgseth og Lasse Pettersen startet vi på en lang reise til Øygruppen Kapp Verde, ca 50 mil vest for Dakar i Senegal. Her skulle vi bo på en øy som heter Sao Vicente, i byen Mindelo. Turen vi hadde meldt oss på ble arrangert av Villmarksbutikken på Jessheim. Vi skulle fiske i 7 dager, og tror jeg kan skrive under på vegne av alle gutta at spenningen var til å ta og føle på.

Vi fikk filmet mye under hele turen, og de beste scenene har blitt veldig godt redigert av Tom Høgseth. Her er begge filmene, både en kortversjon på 10 min og fullversjon på 30 min.


10 min versjon på YouTube


 

Full versjon på YouTube


En stor takk til Tom som har gjort redigeringen på begge filmene. Dette er en jobb som tar mye tid. Vi hadde mye materiale som skulle gjennomgåes. Flere timer film fra håndholdt kamera, og ca. 60 GB med film fra GoPro og Garmin Virb kameraer.

Når man lander etter en sånn tur, så innser man etterhvert hva man faktisk har vært med på. Lasse sa det vel veldig greit... Detta er det råååeste æ har vært med på med buksan på....
Jeg vil nesten dra det så langt som å si det som at det er råeste man kan oppleve, med eller uten klær... nesten.. ;)

Så for de som er litt trigga til å prøve dette eventyrfiske, ring Lars Erik Wethal hos Villmarksbutikken!!

Kan også nevne at denne gjengen skal holde et foredrag hos Villmarksbutikken på Jessheim fra turen.